STS är en del av din upplevelse

STS Student Travel Schools

Ansvar, trygghet och kvalitet är vad vi på STS vill ge dig när du väljer att studera eller jobba med oss utomlands. Vårt största fokus är att du som kund ska bli nöjd. Därför arbetar vi ständigt med att utveckla våra erbjudanden och alltid hålla hög kvalitet.

Om STS

Redan 1958 började vi på STS Student Travel Schools att arbeta med språkresor och akademiska utlandsprogram. Ja, det var faktiskt vi på STS som “uppfann” den moderna språkresan för skolungdomar, så som den ser ut i dag i de flesta länder i världen. Den första språkresan för svenska ungdomar gick till Salzburg, sommaren 1958.

Detta erbjuder vi på STS i dag:

STS Språkresor

STS High School

STS Au Pair

IBS International Business School

STS International Language Studies

Vi har attraktiva studie-och resealternativ för alla åldrar, vilket ofta resulterar i en långvarig kundrelation. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg i dina val och ger dig alltid personlig service.

 

Därför ska du välja STS

  • Vi lever som vi lärVår personal älskar resor, kulturella utbyten och har själva internationella erfarenheter från studier och jobb. Vi vill dela med oss av detta och hjälpa dig på bästa sätt.
  • Lång erfarenhetVi har arbetat med språkstudier utomlands sedan 1958 och låter dig ta del av vår långa erfarenhet och den kunskapsbank vi har samlat på oss genom åren.
  • Noga utvalt
    Vi jobbar med att ständigt förbättra våra erbjudanden och säkerställa att de håller en hög kvalitet. Våra samarbetspartners är noggrant utvalda för att du ska få bästa möjliga upplevelse.

Efter din språkkurs

När du är tillbaka i Sverige efter din språkkurs hoppas vi att du har många fina minnen med dig hem. Vi vet att det ofta finns ett behov av att dela med sig av sina erfarenheter och vill därför välkomna dig till STS Connect.

STS Connect är ett socialt nätverk för alla er som rest ut i världen och studerat språk med oss. För många blir detta ett sätt att återse gamla kursare men även träffa nya vänner. Vi ordnar mingelkvällar och erbjuder dig också möjligheten att jobba med oss och på olika sätt sprida ditt engagemang kring språkstudier. Du kan till exempel representera STS på mässor och mingel eller dela med dig av dina erfarenheter genom ett blogginlägg här på vår hemsida. Vi vill gärna hålla kontakten med dig.

Boka din språkkurs

Nu är det dags att lämna vardagen för en stund och göra något för dig själv. Välj vart du vill åka, hur länge du vill vara borta, vilken typ av kurs du vill läsa och hur du vill bo. Boka din språkkurs här.

Läs mer här

Kontakta oss

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.