Språkkurser utomlands

- välj mellan nio spännande språk

Känner du till engelska språkets historia? Har du koll på att italienskan har olika dialekter? Läs mer om språkets centrala del i ländernas kultur och bestäm vilket språk du vill lära dig eller förbättra på någon av våra språkkurser utomlands. Att lära sig ett nytt språk är båda kul och användbart.

Fler än 400 miljoner har engelska som modersmål. Engelskan fungerar dessutom som andraspråk i många av världens länder. Även om du är bra på engelska så blir du aldrig riktigt fullärd.

Franskan är ett världsspråk. Visserligen har engelskans frammarsch försvagat språkets ställning något, men i Frankrike och det forna franska kolonialväldet måste du kunna tala franska.

Tyskan är ett viktigt språk i Europa. Tänker du arbeta med internationella affärer så får du många möjligheter att använda din tyska. Dessutom kommer många tyska turister till Sverige.

Älskar du Italien, italiensk mat och italiensk design? Lyssnar på opera, kör FIAT och äter pasta? Då ska du lära dig italienska. Det blir så mycket lättare att få kontakt och lära känna italienarna.

Spanska talas i Spanien, men även i många andra länder världen över. När du lärt dig spanska kan du kommunicera i nästan hela Syd- och Mellanamerika. Dessutom talar många i USA spanska.

Arabiska är den islamiska världens gemensamma språk, Koranen är skriven på klassisk arabiska. Arabiskan används i dag som vardagsspråk i många länder i Mellanöstern och Nordafrika.

En miljard människor har mandarin som sitt modersmål. Därmed är det världens mest använda modersmål. Med Kinas ekonomiska framgångar har kunskaper i mandarin blivit allt viktigare.

Ryska är ett intressant språk med ett speciellt alfabet. Det är världens sjunde mest talade språk, med 165 miljoner modersmålstalare. Du som har många kontakter med Ryssland behöver kunna ryska.

Japanska är ett spännande språk, och nyckeln till att få en djupare kontakt med Japan som land och med människorna som bor där. Dessutom är de japanska skrivtecknen så oerhört vackra.

Boka din språkkurs

Nu är det dags att lämna vardagen för en stund och göra något för dig själv. Välj vart du vill åka, hur länge du vill vara borta, vilken typ av kurs du vill läsa och hur du vill bo. Boka din språkkurs här.

Läs mer här

Kontakta oss

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.